< Terug naar blogoverzicht


ITS breidt haar papierproductie verder uit

Onder invloed van een stijgende vraag naar papierproducten zoals bakpapier in vellen en rollen en boterhampapier in vele verschillende formaten heeft ITS eind 2011 besloten om de capaciteit van haar papierproductie te verhogen.

Internationale certificeringen

Mede door de certificeringen die ITS voor haar papierproductie heeft behaald, zoals Der Blauer Engel voor Duitsland, Nordic Ecolabel voor Scandinavië en FSC (Forest Stewardship Council) voor heel Europa, zijn er steeds meer klanten die hun papierproducten bij ITS bestellen. Hierdoor neemt ITS een steeds belangrijkere positie in binnen deze groeiende markt.

Verdubbeling capaciteit

In de eerste vijf maanden van 2012 zijn er een aantal nieuwe machines geïnstalleerd en heeft er bovendien een herschikking van de machineconfiguraties plaatsgevonden. De capaciteit is hierdoor zelfs deels verdubbeld. Inmiddels kan ITS alle voorkomende formaten produceren en zijn er recent nieuwe contracten afgesloten met klanten in Portugal, Spanje, Frankrijk, Duitsland en Scandinavië. De groei in dit segment zal in 2012 zo’n 40% bedragen en samen met de groei in de andere productgroepen zal dit in 2012 gaan zorgen voor een goed jaar voor ITS op vele gebieden.