< Terug naar blogoverzicht


ITS investeert innovatief

Innovatie en ITS zijn synoniem. Graag geven wij u in vogelvlucht een update van onze recente investeringen in innovaties. Uiteraard houden wij u op deze site actueel op de hoogte van toekomstige ontwikkelingen daarbinnen. Bezoekt u deze pagina dus gerust vaker.

De capaciteit van onze lijn voor vershoudfolie is zowel verdubbeld als geautomatiseerd met robots. Dit goede nieuws geldt eveneens voor onze lijn voor bakpapier. Ook hier is de capaciteit verdubbeld en is de lijn gerobotiseerd. Werd bijvoorbeeld voorheen met de hand ingepakt; nu verloopt dit proces automatisch tot op de pallet toe. Eveneens borgt dit proces 100% tracability, zowel op rol als zelfs op verpakking, met recht een innovatie!

Nog meer veiligheid
Ook heeft ITS nog meer geïnvesteerd in het toch al hoge niveau van veiligheid en kwaliteit. Door medewerkers voortaan via een speciale sluis met een veelheid aan hygiënemaatregelen naar hun werkplek te laten gaan, start hun werk 100% gegarandeerd schoon. Eveneens laten wij frequent gecertificeerde risicoanalyses uitvoeren voor alle facetten van onze bedrijfsvoering, van medewerker tot machinerie.

Directe aanpak onveilige situaties
Verder zijn alle bewegingen rond palletopslag en –vervoer geanalyseerd en veiligheidstechnisch geoptimaliseerd. Evenals het aanbrengen van een goed zichtbare scheiding tussen looppaden voor werknemers en rijpaden voor heftrucks. Tot slot roepen wij medewerkers voortdurend op om eventueel onveilige situaties te melden. Deze pakken wij serieus op met behulp van een projecttool en borgen aantoonbare verbeteringen ten aanzien van geconstateerde onveilige situaties.

Tot slot; vooruitlopend op de voorgenomen bouw van een nieuw en waarschijnlijk maximaal geautomatiseerd magazijn, is alvast nieuwbouw, gebouwd aan het bestaande kantoor, gerealiseerd. Met een aparte personeelsingang, kantine en omkleedruimte voor de medewerkers. Een eerste stap richting onze toekomstige uitbreiding.