Focus op duurzaamheid

Besparen op productie en voedselverspilling tegengaan

Gemak bieden bij het bereiden en bewaren van vers voedsel, dat is waar het bij ITS om draait. Bijdragen aan een duurzame levensstijl is hierin onze belangrijkste zorg. Het tegengaan van voedselverspilling en het behouden van waarde zijn vanaf het begin de kern van ons bedrijf geweest. Daarom blijven we innoveren als toonaangevende fabrikant. Zo zijn wij uitgegroeid tot een solide partner in huishoudverpakkingen voor grote retailers en distributeurs in Europa.

Volledig gecertificeerd producent

FSC ®

ITS zet zich in voor duurzaamheid en verwerkt alleen papiervezels uit duurzaam beheerde bossen. Biodiversiteit, herplanting van bomen en ecologisch beheer worden gegarandeerd door onze FSC-certificering.

ISO 9001 - Kwaliteit

Kwaliteit is een breed begrip, wij garanderen dat afspraken op dit gebied worden vastgelegd en nagekomen door middel van een gegarandeerd kwaliteitssysteem dat is gecertificeerd volgens de ISO 9001-norm.

Scandinavische milieukeurmerken

Scandinavische milieukeurmerken verplichten ons te voldoen aan de hoogste duurzaamheidsnormen. Wij zijn trots op de bijbehorende Nordic Swan-certificaten voor onze producten.

ISO 14001 - Milieu

Binnen de normen van ISO 14001 streven wij naar nul afval. Dit betekent dat wij in onze productiefaciliteiten niet minder dan 14 gescheiden afvalstromen aanhouden.

BRC

Wij streven ernaar om aan de wensen en eisen van onze partners te voldoen en deze te overtreffen. Dit streven is vastgelegd in ons BRC-certificaat en dit omvat ook onaangekondigde audits.

ITS folie, -films en -papierproducten

Hoe wij werken

Het behalen van duurzame resultaten bij ITS betekent dat we streven naar waarde toevoegen op lange termijn en bouwen aan duurzame relaties. Wij staan klaar om u te ondersteunen. Als toonaangevend leverancier kunnen we werken met de meest geavanceerde supply chain systemen van onze klanten.

"Met de hulp van ITS kunnen wij klanten aan ons blijven binden."