Over ITS

ITS. DE BESTE PRIJS, DE SNELSTE LEVERING EN HET GROOTSTE ASSORTIMENT

In ITS ontmoet u een belangrijke speler op de Europese markt van huishoudelijke verpakkingen. Onder vooral supermarktorganisaties en cash & carry bedrijven staat ITS bekend als betrouwbare producent van aluminiumfolie, vershoudfolie en magnetronfolie. Maar ITS zit niet stil! Innovatie is onze tweede natuur. Dus hebben wij ons assortiment de afgelopen jaren flink uitgebreid, met onder andere bakpapier, braadzakken, boterhampapier en koffiefilters.

Onze fabriek in Apeldoorn is hypermodern en werkt conform de laatste eisen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid. Vanuit hier leveren we aan afnemers in geheel Europa. In het huismerk van de klant, of eigen merk van ITS. Aan u de keuze. Stipt, secuur en conform elke kwaliteitseis die u maar kunt stellen. Omdat we een familiebedrijf zijn, is de betrokkenheid eindeloos en koersen we op de zeer lange termijn, samen met onze vele trouwe relaties.

Secuur en solide
ITS maakt gebruik van het modernste machinepark van Europa. Hierbinnen passen wij een keur aan innovaties toe. Onze organisatie is relatief compact en sterk geautomatiseerd. Alle processen zijn perfect op elkaar afgestemd. De combinatie met ons logistieke centrum en de samenwerking met betrouwbare transporteurs maakt dat we altijd snel en op de afgesproken tijd kunnen leveren.

De beste prijs en de snelste levering
ITS heeft een eigen voorraad aan grondstoffen. Deze kopen wij wereldwijd en tegen scherpe tarieven in. In ons warehouse met uitgebreide opslagcapaciteit kunnen we prijsvast en uit voorraad leveren. U profiteert dus van de beste prijs en de snelste levering.

Groei door focus op innovatie
ITS groeit dankzij een continu toenemende orderstroom vanuit onze veelzijdige Europese afnemers, vooral supermarktorganisaties en cash & carry bedrijven. Onze groei uit zich kwantitatief in omzet en aantal werknemers en kwalitatief door een voortdurende focus op innovatie.

Kwaliteit van deze tijd
Vanuit ons eigen laboratorium testen we de kwaliteit van onze producten en werken we aan de ontwikkeling van nieuwe producten. Voedselveiligheid en duurzaamheid staan bij ons voorop. Onze kwaliteitscertificeringen zijn hier het bewijs van. Elders op deze site leest u hierover de overtuigende details.

Uw producent die ook samen met u promoot
Om het marktaandeel in onze productgroepen te verhogen, werken we samen met onze klanten aan promotieacties. Heeft u interesse? Informeert u dan gerust naar de mogelijkheden.